A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Карасинська гімназія Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області

Нашому навчальному закладу виповнюється 67 років!

Дата: 01.10.2023 15:02
Кількість переглядів: 13

Карасинська гімназія була заснована у 1961 році. За період існування закладу школу очолювали 10 директорів: Кучман Григорій Феофанович, Хибовська Галина Мусіївна, Будзик Тамара Григорівна, Сорока Петро Улянович, Сівач Богдан Павлович, Макриця Людмила Іванівна, Гольонко Анатолій Петрович, Комар(Коцюба) Оксана Григорівна, Мельник Михайло Іванович, Балинська Анастасія Василівна. Кожен намагався покращити як матеріально-технічну базу закладу так і освітній процес.

Школа це не тільки стіни. Насамперед – це діти і вчителі, це пам'ять  і традиції, наступність поколінь. Чимало педагогів з усієї України працювали в Карасинській гімназії. Через те, що школа віддалена від міста часто працю тут сприймали як заслання, але побувавши у селі, де спокій і тиша, багато працівників створили тут власні сім’ї і залишилися проживати назавжди.

Серед педагогів-ветеранів, хочеться відзначити Галину Макарівну Яковець, Валентину Олексіїївну Тверду, які пропрацювали в нашій школі більше 40 років.

Вже не одне покоління  покинуло нашу школу, діти навчалися і навчаються різні. Кожен знаходить своє покликання у житті!

На даний час у школі працює 13 педагогічних працівників, 6 працівників технічного персоналу та здобувають освіту 76 учнів.

Цьогоріч нашому закладу виповнюється 67 років! Досить поважна дата. Тож запрошуємо усіх до нас на свято, яке відбудеться 02.10.2021 року на 14.00 год. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень