A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Карасинська гімназія Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області

Розминка від чемпіона

Дата: 20.12.2023 12:13
Кількість переглядів: 19

У Клесівській громаді діти брали участь у «Розминці від чемпіона»

Фізкультурно-оздоровчий захід «Розминка від чемпіона» знову подорожує навчальними заклади Рівненщини. Черговим місцем куди в рамках цього проекту завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області стала Карасинська гімназія Клесівської територіальної громади.

Цього разу діти мали можливість поспілкуватися з майстром спорту України з легкої атлетики Юлією Кучер. Це була дебютна зустріч спортсменки зі школярами в рамках «Розминки від чемпіона», тому майстриня підготувалася до неї максимально старанно та відповідально.

За її словами, ще у юному віці завжди мріяла стати видатною спортсменкою. Юля розповіла дітям про свої досягнення у метанні списа. Розказала, що її особистий рекорд 53,40 метрів. Спортсменці справді було чим поділитися з дітьми. Особливо їм цікаво було послухати, що вона є координатором соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» в Клесівській територіальній громаді. Із захопленням чемпіонка розповідала про свою роботу та закликала дітлахів активно займатися фізичною культурою та спортом.

Протягом зустрічі школярі ставили запитання. Окрім засвоєних теоретичних знань, діти зробили розминку а також взяли участь у майстер-класі від метальниці списа. Також до розминки та метання списа долучилися і педагогічні працівники навчального закладу, які своїм прикладом популяризують активний та здоровий спосіб життя.

Під час заходу, окрім можливості особисто познайомитися з чемпіонкою і зробити з нею спільне фото, діти мали нагоду позмагатися між собою ще й в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина» та творчому конкурсі на кращий малюнок спортивної тематики. Переможці конкурсів отримали нагороди від Відділенням НОК України в Рівненській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень